torstai 18. kesäkuuta 2015

viikko 1.6-7.6 reenailtu monenlaista - Satu ja Bertta kävivät TOKO SM issä luokkana EVL

Viikolla sakkimme on reenaillut tottiksia; hakua; jälkeä, rallytokoa . Osaa näistä kukin reenaa tahollaan - osaa yhdessä

Highlights

PK kokeiden järestäjinä t:
Susa ja Päivi r. Piirinmestaruuskokeessa



Linkin takaa löydät tuloslistat - sekä videostriimin ja kuviakin sinne ajastaan tulee - siellä on lupaus:)
Kokeessa oli yhteensä 306 koiraa - melkoinen tapahtuma järjestäjille. Koirille myöskin aika haasteellinen koepaikka - kehiä pyörii kokoajan ympärillä ja hälinää on:)..


 Satu ja Bertta TOKO SM:ssä   7.6.2015   luokka EVL; osallistui 94 koiraa tähän luokkaan.
Satu Tolonen ja Cinnaberry's Pandoras Box 224,50 p. 2-tulos



Satu kanavoi........

SM TOKO joukkue/yksilö 2015 Tampere



 Bertan valioiduttua viimevuonna päätin asettaa tämän kesän tavoitteeksi TOKO -sm kilpailuun osallistumisen, joko lpky:n joukkueessa tai yksilökilpailijana. Tiesin,että karsinta tulee ja vain 100 koirakkoa sinne pääsee, joten varmistaakseni pääsymme, kävin tänä vuonna vielä kolmessa tokokokeessa, tuloksilla II, I, ja I. Sitten alkoi jännitys, mahdummeko mukaan vai emme. Kilpailuun pääsy varmistui vasta toukokuun puolessa välissä, koirakoita otettiin 95 kpl ja me, Bertta ja minä olisimme yksi näistä koirakoista! Aloitimme heti treenaamaan mielentilaa ja vauhtia, unohtaen tekniikkatreenit kokonaan.

tavoite

Bertan kohdalla tavoitteena ja haaveena tulos ja joukkueelle puoleenväliin sijoittuminen.

 kokeen kulku

Kokeessa oli kaikenkaikkiaan 306 koirakkoa, joista evl luokassa 95 koirakkoa. Koe alkoi ilmottautumisella klo 7.00 – 9.00 ja tervetuliaispuhe oli klo 9.45 Senjälkeen kehissä oli numeroittain juoksutarkastukset ja sitten koe alkoikin. Kehiä oli EVL luokassa viisi. Kehä 1 merkitylle paikalle lähetys ja luoksetulo Kehä 2 Ohjattu nouto ja kauko-ohjaus Kehä 3 Tunnistusnouto ja zedari eli jäävät :) Kehä 4 Seuraaminen ja hyppynouto,metalli Kehä 5 Paikkamakuu ja paikkaistu

 Koepaikalla valmistautuminen

Aamulla juoksutarkastuksen jälkeen lenkille, senjälkeen Bertta telttaan ja häkkiin, itse lähdin kiertäämään aluetta ja tutustumaan kehiin. Lounaan jälkeen Bertan kanssa uudestaan lenkille, hetkeksi vielä häkkiin huilaamaan ja sitten olikin jo aika siirtyä koealueelle vuoroaan odottamaan.

Kuinkas sitten kävikään

 Ylitimme kaikki toiveet ja saimme kasaan 224,5 pistettä ja kakkostuloksen,sijotuksen ollessa 55. Joukkueemme tavoite myös täyttyi, olimme sijalla 36. Tähän voi olla tyytyväinen, sillä nollasimme ohjatun minun omalla typerällä virheellä, laskin Bertan tallaamaan kehänauhan päälle, josta seurauksena keltainen kortti ja ohjatun nollaus, vaikka itse ohjattu suoritettiin ihan kelvollisesti.
Ongelmia tulikin sitten tunnarissa, palautuksessa tapahtui jotain ja Bertta alkoi käyttäytymään hyvin omituisesti, tästä seurasi minun täydellinen lamaantuminen ja se taas aiheutti zedarin ja seuruun täydellisen epäonnistumisen. Sain itseni tsempattua hyppyyn ja paikallaoloihin jotka onnistuivatkin hyvin.

Ongelmia ja oppimisen paikkaa

Jälkikäteen sitten selvisi,että Bertta oli kuivunut. Bertta on hyvin huono juomaan ja minulta epäonnistui koiran nesteytys kokonaan, tästä olen itselleni hyvin vihainen ja pettynyt.



.Bertta valmiina äksöniin..



Joukkuekilpaan osallistui 60 joukkuetta ja Lpkyn joukkue oli  36. pisteillä 525,50



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti