keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

treeniviikko 15-21 kesäkuuta. 2015 / Tintenfass Leppäkerttu hakukokeessa


Tiistaina oli sitten se Iran tekemisen paikka - ja tekihän se.

Plakkarissa nyt sitten HK 2



Tottiksessa pientä sälää siellä täällä..
mutta lopputuloksena oikein mainio
ihana duraceli tänään HK 2 yht. 273 pojoo eli I-tulos


Koepäivä ohjaajan näkökannalta



 - Ei niin kauheasti kiinnostanut kokeisiin lähteä. Edellisen kokeen tottis kummitteli takaraivossa. Meni miten meni - se on vain kokemusta meille.

                                       Ekana maasto


   sekin mietitytti heti -> onkohan rankka rata , mitenköhän koira jaksaa tottiksen ;

Onneks on viileä keli. Maaston suoritus ei minua hirveesti jännitä - luotto koiraan on suuri ja tiedän sen tekevän kaikkensa löytääkseen ne molarit. Hakualue oli selkeä ja hieman Mäkinen. Aloitus hakkuuaukeelta. Tuuli oli meille suotuisa ja koira merkkasi heti molarin.
 Aloitus oikealle ja ukko ylös. Pisto vasemmalle - oikealle - vasemmalle - oikealle ja ukko ylös. Tässä kohdin siirryin jonkin verran eteenpäin koska ira oli tehnyt aikasta laajan piston. Lähetys vasemmalle ja ukko ylös. Aivan mahtava suoritus suht hyvällä hallinnalla pisteet 166.  



  Hetken koira sai hengähtää ja esineruutuun. Suotuisat tuulet toivat esineiden hajut jo alueelle mennessä, joten ehkä vähän liiankin helpolla ne kaksi esinettä sieltä löyty , mutta pisteet 30.

Tottis

Sitten odoteltiin tottiksen vuoroa ja ohjaajan sydän teki välillä omituisia muljahduksia. Kentän vieressä odottelu toi kuitenkin ohjaajan tietyn varmuuden ja luottamuksen tuohon koiruuteen.

Liikkeittäin...

Sain koiran hyvin ilmoittautumis tilanteeseen. Seuraminen ekana joka alkoi sitten hyppyinä kainaloon ja levottomuutena... Ohjaaja päätti vain edetä ja mennä - johon  ira reagoi oikein - korjaa ja rupee keskittymään oleelliseen. Jäävistä istuminen ja maahan meno ovat kunnossa ja luoksetulo myös. Seisominen on vielä epävarma, mutta ohjaajan rohkeat ja selkeät lisäkäskyt pysäyttävät koiran. - niistä pitää vaan päästä eroon. Noudot toimii paitsi hyppesteessä ira ottaa raskaat kosketukset.
Tappijalka koira  joka on saanut kannettavakseen raskaan kropan-> joten  en suuremmin  kosketuksiin ole lähtenyt puuttumaan. Estenoudoissa ongelmana oli ohjaajan etäisyys... Ei olla hirveesti ehditty keväällä näitä reenaamaan.
Hieno eteenmeno - ohjaajan panikoiminen tai mitä lue - josta seurasi oudot maahan käskyt jotka eivät siis vaikuttaneet ja tämä liike nollille. Sit duracelin ongelma liike - paikkamakuu... Ohjaajan ajatus tässä kohtaa koiralle - Perkule jos et pysy niin nää  koekäynnit loppuu tähän ja susta tehdään rukkaset... Rauhallisesti koira jäi paikalleen ja pysyi siellä.

Kokonaispisteet tottiksessa 77 - jäi vaan sit harmittamaan ja nimenomaan se  eteenmenon maahankäsky... - tulipahan nollattua koiran varmaakin varmempi liike...Mutta aina me näköjään opimme uutta tai yleensä koiranohjaaja.

susa

Treesakki onnittelee !!!!!
- ja kahvia vartoilee:)..
sekä toivottaa tervemenoa 3 : seen..
jos tekisitte  sen sitten myös jäljeltä:).. tänä kesänä..? sen kolmosen - m itä näitä panttaamaan:)


Treenejä viikolla




Pennulla eli Lumilla reeni maanantaina ja tiistaina
tiistailta video
Tässä kohtaa olemme tälle ajanjaksolle joka nyt on reeniä takana saavuttaneet tavoitteemme ..

Leikkimisessä aletaan päästä työstämään pentua.
Tottiksessa aloitimme leikin varjolla pysäyttävien rakentelun...
Meillä ei ole kiire vielä mihinkään - hampaat vaihtuvat pennulla - joten leikkiminen pidetään tällä tasolla.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti